Langkah 2 daripada 3

Hanya selangkah lagi untuk selesaikan order anda

TUNGGU SEKEJAP!
Ada Sesuatu Yang SANGAT ISTMEWA Untuk Anda. Tawaran ini hanya muncul SEKALI ini sahaja


Saya ingin jemput anda untuk menyertai Hitfat X60: Bagaimana untuk kurangkan berat badan & Tingkatkan Kecergasan Dan Gaya Hidup Sihat Dengan X60 Home Fitness Training System RM 99.

Apa itu HITFAT X60 dan Bagaimana Hitfat X60 Boleh Membantu Mengurangkan Berat Badan & Tingkatkan Fitness Dengan Hanya Berada Di Rumah Saja

  • Anda akan dapat akses kesemua tawaran dalam Online Course Hitfat Home
  • EKSKLUSIF : Anda akan dapat akses kepada DUA BELAS MODUL POWER + 6 EBOOK PREMIUM yang sangat istimewa. 
  • EBOOK 1 : Anda akan disediakan training program yang akan memudahkan anda lagi faham semasa tengok video senaman yang penuh.
  • EBOOK 2: Anda akan disediakan dengan Menu Diet Khas selama 30 Hari yang dicipta khas untuk program ini. Dengan cara ini, anda dapat belajar cara diet yang betul dan tidak perlu diet secara membuta tuli.
  • EBOOK 3 : Rekod amat penting dalam mana-mana program diet atau kurus. Mengawasi kemajuan anda dengan kalkulator yang mudah ini. Ia adalah baik untuk melihat hasil yang boleh diukur, kalkulator ini akan membantu anda melakukannya
  •  EBOOK 4: Dalam program ini kami menyenaraikan senarai makanan dan jumlah kalori yang harus diambil oleh anda untuk terus mengekalkan kecergasan.
  •  EBOOK 5: Dalam program ini kami menyediakan ujian kecergasan fizikal untuk lihat perubahan kecergasan fizikal di awal dan di akhir program.
  •  EBOOK 6: Dalam program ini kami menyediakan Food Log Untuk anda "aware" apakah makanan yang diambil oleh anda.
  • APA TUNGGU LAGI:  UPGRADE HARI INI SEKARANG 

Apa Yang Saya Akan Dapat

BONUS 1 : Database Senaman

(bernilai RM 59)

Langkah demi langkah latihan panduan untuk anda pada peranti kegemaran anda. Video ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk melakukan senaman dengan cara yang betul.

BONUS 2 : Training Program (bernilai RM55)

Anda akan disediakan training program yang akan memudahkan anda lagi faham semasa tengok video senaman yang penuh.

BONUS 3 : 30 Hari Pelan Pemakanan (bernilai RM 49)

Anda akan disediakan dengan Menu Diet Khas selama 30 Hari yang dicipta khas untuk program ini. Dengan cara ini, anda dapat belajar cara diet yang betul dan tidak perlu diet membuta tuli.

BONUS 4 : DCR & BMR

( bernilai RM 39)

Mengawasi kemajuan anda dengan kalkulator yang mudah ini. Ia adalah baik untuk melihat hasil yang boleh diukur, kalkulator ini akan membantu anda melakukannya.

BONUS 5  : 60 Hari Kalendar Workout

( bernilai RM 59)

Dalam program ini kami menyediakan ujian kecergasan fizikal untuk lihat perubahan kecergasan fizikal di awal dan di akhir program.

BONUS 6  : Senarai Makanan & Jumlah Kalori

( bernilai RM 59)

Dalam program ini kami menyenaraikan senarai makanan dan jumlah kalori yang harus diambil oleh anda untuk terus mengekalkan kecergasan.

BONUS 7  :FITNESS LOG

( bernilai RM 59)

Dalam program ini kami menyediakan ujian kecergasan fizikal untuk lihat perubahan kecergasan fizikal di awal dan di akhir program.

BONUS 8  : FOOD LOG

( bernilai RM 59)

Dalam program ini kami menyediakan Food Log Untuk anda "aware" apakah makanan yang diambil oleh anda.

WARNING: Tawaran Ini Hanya Muncul SEKALI 

INI sahaja

Apabila anda grab tawaran ini, anda akan dapat BONUS bernilai RM 360 Ebook Hitfat Home + Hitfat X60